VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Underbart vanlig dag

Idag- en helt vanlig dag. Inget stort händer, och det är skönt när det lunkar på. Ibland behöver man det. 
Jag är dålig av behandlingen igår. Evigt glad över att bo i Sverige! Jag hade inte fått mitt "gamma" annars för det handlar om flera tiotusentals kronor.
Jag fick sovmorgon ofrivilligt, men det behövdes så tackar att Bosse och Happy också sov oach att jag glömde sätta mobilen. Ögonen slogs upp tio minuter efter larmet skulle ringt så ingen fara var det och de där tio minutrarna jag fick gjorde att jag var utsövd.
Snart iväg till apoteket och Ica för vardagsbestyr. Och än en gång- med tanke på apotek och medicin; Sverige har ett bra skyddsnät. Säga vad man vill om PostNord, men har tre paket att hämta ut på Ica.
Vädret är grått och ruggigt. Det gör inget för Haag har en GRYMT bra jacka! 

Nu ligger jag, Bosse och Happy och gottar oss isängen efter ha varit uppe en sväng och ätit.
Bulorna på magen efter behandlingen igår är atora och får mig att se sådär åh-vadgullig hon-är-lite-nytt-gravit ut. Vi pratar ingen niomånaders-mage utan en mer gullig femmånaders. Kanske min uppenbarelse gör någon lite mysigt glad? 
Sen att bulorna gör ont vid varje rörelse? Nja. Inte fullt så trevligt.
Jag måste sätta mig och spela in ny reklamfilm. Med vettigare utseende.
Tack för idag tack för en underbart vanlig dag


(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: