Underbart snart

Min lägenhet är en trea. Datorrummet är det bara skräp i, plus alla modem, kablar och dator. Ett gäng skrivare som inte funkar finns där också. Och i den röran trivs jag inte men ibland MÅSTE jag använda datorn och tar emot att gå in i spök-rummet. Insåg igår;
Jag har ju ett wi-fi hemma och bärbar dator! Jag kan ha min MacBook i sängen om jag vill!

Lyckan är totalt och fördunklar min dumhet att inte insett det tidigare. Fast förr hade jag dator som var gammal och kopplad till modem och massa kablar, då gick det inte flytta just den datorn. Köpte en ny och skaffade wi-fi just för att kunna sitta vart jag vill!

(null)
Och. Jag erkänner.
Jag behöver kontiluerligt en dos av Mora Träsk. Klappa händerna, fader Abraham och Honkeytonk. Sann glädje och jag är djupt imponerad över hur de två får barn (och vuxna) så pigga, glada och svettiga.

mora Träsk
vardagsliv | |
#1 - - Wemlan:

Åh, jag kommer ihåg Mora Träsk!! Jag var på någon slags "konsert" med dem när jag var liten, det var jättekul. Har faktiskt inte lyssnat på dem sedan dess, ska nog göra det. Kul att de finns på Youtube!

Wifi och laptop är fantastiskt, brukar ligga med min dator på magen i soffan framför TV'n. Jag har en bricka under så den inte ska bli för varm.

/Wemlan

Svar: Ha ha jag kände mig totalt korkad när jag insåg att jag suckar i onödan över att gå in i datArummet för att sitta vid datorn. Jag kan ju ha den överallt! Ljushuvud jag.... 😂
Mora träsk är sång, dans och lekglädje!
Matilda Skog

Upp