VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Taxi

Börja dagen med magont. Ingen bra start.
Ska till kommunhuset i Växjö och jobba vid 13. Ska bli riktigt kul! Bara taxin sköter sig. Antingen är du framme 55 minuter före eller 15 minuter efter utsatt tid. Och hämtad? Det kan skilja en hel del. Taxin är gärna för tidig och står utanför med motorn igång och sätter sig på ringklockan en kvart före avtalad tid och taxin är alltför ofta sen om jag är redo på utsatt tid. Gärna då när jag står utomhus och fryser eller har tid att passa.
Jag har börjat klaga på serviceresor. Jag gillar viss spänning i tillvaron, men skräcken av att sitta i en bil som kör om på fel sida i halka? Nejtack. Och när jag säger i 135 km/h:
 "de har varnat för halka"
"Va? Halka vad halka?"
"Ja... halt du vet. Is. Ramla"
" aha jag kan bil. Jag inte halka, jag bra."


Hm.
Har fått en del blomstercheckar av serviceresor och jag uppmanar ALLA som åker och ni inte ör nöjda- klaga! Skicka mail! Ringa är ingen idé de säger bara "vi tar det med oss" och inget händer. Men brev är offentliga handlingar och sparas i två år och glöms inte bort på samma sätt.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: