Starta

Omnämnande företagvOFH

Jag känner mig lite överväldigad bitvis, men åt det positiva hållet. Det trillar in jobb och jag har till och med fått en egen hashtag!! Idag när jag ser att min video setts niohundra gånger över ett halvt dygn känns det lite galet (skoj) Där sitter liksom fröken Skog i Batman -linne och rättså osminkad och ofixad plockar med  tangle på improvisation. Katten sitter brevid och spanar utan att jag visste det.  
 
Tur att allt detta positiva inte kom för 7-9 år sedan, för då hade jag inte klarat det eller kujnnat ta emot det. Måendet var på botten och sa någon nåt positivt kändes det som ett förlöjligande, hån eller ett oförstående icke-validerande. Jag måddde ju skit- att höra positivt då? Ne.
Nu däremot suger jag åt mig- så.  säg till om jag tappar fotfästet! 😉 och allt det här positiva stärker mig i det jag gör- och då blir det jag gör bättre.


Reklam: (null)

Kommer dock aldrig glömma mitt håriga batmanlinne med bosse jämte mig som spreds över en natt. Kanske en fortsättning där jag är, kanske nytt kapitel? Jag vägrar säga "mitt nya liv" för jag har endast ett liv och det följer från födseln till döden och startas inte om då och då. Mja. Om man inte blir kopplad till en hjärt-startare. Då kanske.
(null)


Upp