VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Pucko

Var på vårdcentralen och visade upp mitt öra. Eva, ssk:n i telefon är en person jag gillar och kan sin sak. Hon sa att öra måste alltid kollas upp för det sitter så när viktiga organ. Och gav mig en tid hos sköterska några timmar senare.

Sköterskan var ny och lyssnade inte och ville inte. Lämnade snabbsänka och den var visserligen inte jättehög men klart förföljd. Plus feber. Träffade läkare som nog inte visste varken vad han gjorde eller varför han skulle vara på vårdcentralen. Jag påpekade att jag har immunbrist och har fått tillsagt att jag ska ha antibiotika vid minsts lilla, även om man inte hade gett andra.
Det fattade han inte.
 "Vi kan ta en sänka så får vi se hur vi gör"
"Det är redan gjort. Läs på lite och kolla att jag har ett infekterat sår. Sänkan är hög"
"Hm ja där ser jag du tog prov. Jag skriver ut salva. Kan du smörja själv?"


Salva?! Vid immunbrist?(null)Över till annat.
Städa. Jag måste verkligen städa. Och organisera om i klädkaoset. För de som inte vet så har jag ett system bland kläderna men det syns inte.
(null)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Jisses, vilken läkare! :O