VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Pohi

Omnämnande företagssamarbete

Ny vecka! Ja ok, tisdag men det känns lite som måndag.

Mitt liv känns både nytt och spännande! Jag ger mig in i grejer som inte fanns i min värld för några år sedan. Som reklam. Jobb. Facket. Universitet. Styrdokument. PowerPoint. ATP.

Känns pirrigt men härligt.
Företaget Only For Heroes la ut detta på sin sida och jag blev förstås lite småkaxig och sträckte på mig lite extra i mataffären där jag köpte Proteinpudding och kyckling till extra lågt pris. Visserligen visste ingen på Willys det jag visste men jag sträckte lite på mig ändå. Pihi.

(null)Idag är det som sagt telefontid med endokrinläkaren P. Jag är inte på speciellt bra humör, och som jag skrev igår; det blir inga fluffiga moln, silke och sammet. Snarare sibiriskt oväder, taggtråd och elchock. En hel del tål jag men jag accepterar inte allt. Förberedd till maximum. Att läsa journalen och remisssvar före någon pratar med en om det är inte helt bra, det blir lätt katastrof. Och google. Detta google. Nu vet jag en del, har läst en del och köper inte vad som helst. Jobbigt läge dr. P.Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: