VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Önskar

Jag söker efter lägenhet i Växjö men där är det som att spela bingo- ha tur. Att just du lottas. Söker man via kommunens tjänasr måste du ha långt över 1600 poäng och varje dag i kö blir ett poäng, så förstå att där kan jag inte räkna med något. Enda sättet är privata marknaden. Tyvärr är dom svåra att hitta och där gäller oftast kontakter. Jag är med i tre av de något större privats bolagen men inte fått ett napp.
Fick ett mail i natt på en tvåa på 75 kvm! På ett bra läge och rimlig hyra. Jag trodde jag läste fel för min trea är på 64 någonting.
Hoppas!

(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Håller tummarna!