Natten i natt

Inleder fastans andra dag med att vakna 02:30 och inte kunna somna om. Dessutom är jag jättesvullen! Fingrarna är som korvar, när jag vaknade var dom så svullna att det tog emot när jag rörde på dom. Har det något med någon omställning i kroppen med att chocka kroppen med fasta så som jag gjort? 
Svullnad i mig är emellertid inget ovanligt och jag får ta vätskedrivande medicinen furix rätt ofta. Ibland har den inte effekt och jag kan samla på mig 5-7 kilo vätska. Vi de tillfällena måste jag in till sjukhus... det har hänt många gånger.
Det är grymt tråkigt att vakna och inte kunna somna om! Ingen annan är uppe, så det går ju inte prata med någon. Det finns en och annan på Facebook med samma problem som jag men just i natt verkar jag vara ensam om att vara vaken.
Har det ändå rätt mysigt. Värmefilt på, en katt på mig och en vid min sida. Skruttar 💕

(null)#1 - - Anonym:

Den där juice-diet-fastan du håller på med innehåller ju en hel del vätska. Har du tänkt på att kontakta vården innan du ger dig på något sådant, med tanke på din vätskebalans-problematik? Skulle kunna förklara din vätskepåsamling...

Svar: Nej jag hade inte tänkt kontakta vården så länge jag inte får några besvär. Men tack för omtanken!
Matilda Skog

#2 - - Anonym:

Förlåt, men om jag läser tabellen rätt så får du i dig långt över 2 liter vätska per dag (ännu mer om du dricker något utöver schemat). Brukar du få i dig så mycket vätska, när du inte juice/te-fastar?

Svar: Jag dricker ca 1,5-2 liter vätska per dag i vanliga fall. Tar jag över 2,5 l blir jag dålig
Matilda Skog

Upp