VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Livet ändras

I samarbete mellan VildaMatilda och only for Heroes 
För några år sedan var ett liv som jag har nu och bygger upp, en overklig ej nåbar dröm. Jag låg i bälte, tvångsmedicinerades, satt isolerad och var aldrig ute. Min värld handlade mest om två grejer; skador och cigg. Vi tar ciggen först;
Prio ett var alltid att ha tillräckligt med cigg. Om de skulle ta slut skulle världen utplånas och jorden gå under. Vi köpte och lånade cigg av varandra. Det fanns en plats- i rökrummet var det saker berättades. Där det skvallrades, där hemligheter byttes och samhörighet fanns. Det gick inte vara patient inom psykiatrin och inte röka.
Två; skador. Frågorna som for genom huvudet var:
När ska jag skada mig nästa gång?
Hur kan jag få tag på något att skada mig med 
 hur gör jag det på bästa sätt?


Ja det var livet då. Och nu föreläser jag, jobbar, börjar etablera mig, få en plats i samhället.  vågar finnas, vågar vara Matilda. Med 60’s klänning, Inte sjukhusets kläder. Jag kan gå rakryggad och säga; jag har klarat mig! Jag är inte patient!"
I mina uppdrag som föreläsare och handledare har jag inlett ett samarbete, som jag tidigare nämnt. Är helt kär i tangle:
(null)
 Företaget Only for Heroes (nej inte Herpes som auto-korr skrev) och jag har börjat ett samarbete som känns superspännande! Jag säger det igen; de är ett föredöme gällande ta fram material för personer med superkrafter! 
Igår fick jag ett mail med en länk som gjorde att jag satt med ett stort hattifnattogt leende på samarkand och kollade mobilen. Folk undrade nog vad det underbara var i min mobil. Hör är det:
(null)
Hihi! Om jag skulle säga detta till Matilda för tio år sedan hade jag inte trott det.

här hittar ni sidan

Och om ni uppger koden VM10 får ni tio procent rabatt på köp på only for Heroes
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: