VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Leker man- hur?

Min mamma och jag hade ett samtal om lek. Leka. En del mammor verkar bara leka och har vildaste fantasin. Mamma sa att hon aldrig direkt lekte med oss barn. Och jag svarade; ja hur GÖR man när man leker? Jag  lekte förvisso med Barbie, men dom var bara en förstärkning på berättelse jag hade i huvudet. Annars? Näe.
Däremot
Var min uppväxt full med musik, dans, sagor, sång och teater! Jag älskade det! Mamma läste fantastiska sagor och vi hade tonvis band med musik, danslekar mm. På dagis var det också musik och det var en del teater, tex "folk och rövare i Kamomilla stad" och "Klas klättermus" 
Vi sjöng i bilen, vi tjoade och hoppade precis dom som är i videon nedanför. Det, är glädje, lek, sång och dans! Kan kort och gott säga:
Jag hade en fantastisk uppväxt som passade just mig. Nu ska jag dansa honkeytonk


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: