VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Kläder och kollegor

Det där med kläder. När jag är på föreläsning och handledning, kontor  och sådana grejer är det oftast klänning eller långkjol som gäller. Gärna 60’s. Men hemma går jag i de mest fulaste kläder som finns eller hellre gärna pyjamas eller något hopplock från wish för 10 kr. 
Idag blev det:
(null)


Jag är så glad över mitt liv! Även om det kan vara sjukdomar och motigt ibland så har jag så otroligt mycket som skänker mig så mycket glädje att det motiga inte känns alls så motigt. Glädjen som gör att jag klarar grejer som jag kanske inte hade gjort lika bra annars. Mina saker i mitt liv, som mitt arbete som föreläsare/handledare ger så mycket energi att jag har energi nog att klara svårigheter  plus att jobba och göra ett bra jobb. 
Märkligt hur livet ändras. Nu är det PR, innan var det LPT. Nu är det kommunhuset, innan var det psykiatrisk avd. Nu är det föreläsning på universitet med socionomer, förr var det tjabb om röktid med skötare. Nu är det kollegor, förr var det personal.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: