VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Kattliv

Klarvaken och klockan är 04:00 zz går inte att somna om, vaknade redan vid tre. Det är bäst att utnyttja tiden, så jag har gjort en hel del jobb. Och nu ligger under min älskade värmefilt ZeVaBra. Anledning till namnet? Den har zebramönster och är himla bra! 😁 
(null)

 Som ni ser är den även populär hos den mer håriga typen med svans i hushållet. Hoho apropå svans! Vet inte om jag redan publicerat den bilden på Happy och Bosses svansar:

(null)
Kolla Happy!! Ingen svans knappt! Hela hon är kompakt, som en kub. Liten och fyrkaring. Lika bred som hon är hög för hon har knappt inga ben.
Och hon älskade Bosse sen dag ett och valde honom som pappa helt bestämt.  Bosse, som tur väl är så fin i psyket och vänlig hela han, var liksom tvungen att direkt acceptera Happy utan något slagsmål eller göra upp om rang. Han fick en liten tjej som var på honom och klängde på honom och följde överallt. Konstigt nog har dom aldrig bråkat om rang. Jag är högst hemma. Beror väl mest på att det är från mig mat och godis kommer ifrån.:)

(null)

Även om dom inte bråkar om rang så kan lilla kuben Happy knuffa undan Bosse om han äter och hon av någon anledning inte tycker han ska ha mat. Det händer varje dag. Och Bosse bara "jaha...Nähä.  ingen mat nu heller....." han skulle lätt ha knuffat iväg lilla honan Happy, Bosse är hane och större men han låter kuben hålla på. Däremot kan dom jaga varandra hemma och Bosse kan ge Happy ett litet tjuvnyp och litet bett men Happy fräser och säger ifrån om det blir för mycket och då slutar Bosse och vrålar högt. Varför han tjuter vet jag inte faktiskt men han gör alltid det.

Bosse vill gärna bli buren och vill alltid ligga i famnen. Han älskar det. Men Happy är helt annorlunda! Hon vill inte bli buren och sitter inte i knät! Däremot vill hon vara tätt, tätt intill  och alltid nära, även på toa och i dusch. Och i sängen brukar hon ligga på mig och det gör Bosse bara ibland. Bosse mer lugn och trygg i sig själv.
Lilla kuben Happy är tydlig i sitt språk och jag märker tydligt på henne vad hon vill. Och inte vill. Dessutom kan hon tacka, härma ljud och apportera. Bosseskrutt går med på det mesta  och bryr sig inte på samma sätt som Lillplutyen.
Älskade skruttar. 💕

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Visst är katter underbara! ;)