VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Jag använder mig själv nu

Det är så stort, så overkligt.... jag har kommit in på marknaden, med JAG själv som redskap och resurs. Använder mig själv. Mina föreläsningar, min handledning. VildaMatilda. Och nu startat riktigt ordentligt samarbete med ett företag jag tycker är ett föredöme, Dom vill ha MIG. 
Overkligt. Och det ställer krav på mig. Jag kan inte flippa hur som helst och jag tänker sköta mig. Nu har VildaMatilda fått en enorm möjlighet-tänker ta den! 
Jag är ju ett redskap nu, har bara mig själv att använda , visserligen tillsammans med andra, men min del i arbetet är mitt kunnande och tänkande.
Ska,upp till Stockholm snart på ett stort jobb: föreläsa för socialstyrelsen och ledningen för Sveriges kommuner och landsting, SKL. Helt sjukt. En biljett in där den dagen kostar 2900kr per person. För att höra flera föreläsa och gå på mässa?!
Och snart är det föreläsning i Växjö som är spännande för min egen del för jag kommer vinkla det i något som är nytt att föreläsa om för mig. Och jag är med och jobbar med vad som förhoppningsvis blir styrdokument som innebär att np-säkra  förvaltningar med människor i en kommun. Enormt arbete, nervöst, duger jag? Men grymt peppande!


Man får inga chanser
Man tar dom

(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Fantastiskt!! Du har verkligen kommit långt! Grattis!