VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hår och samarkand

Jag är ju nästan wild n’ crazy! Befinner mig princip ALDRIG i vanliga affärer om man räknar bort Willys, apoteket och Ica. Jag beställer allt på nätet och hämtar ut på Ica eller får i postlådan alternativt hemleverans. 
Idag ska jag faktiskt till Grand Samarkand! Bokade impulsivt resa igår kväll. Woooopa! Det finns en lotion från bodyshop och den har varit slut länge och är den bästa, och luktar fantastiskt, så den ska jag unna mig. Dessutom... Mina älskade tjocka stickade vita strumpbyxor har det blivit hål i och för övrigt är dom rätt nötta... inhandla ett par nya blir det, för de används jämt nu på vintern. Jag har svarta också men med en helvit katt i hemmet är det en mardröm med svart. Jag vet inte hur katten lyckas peta i sina längsta strån så djupt in i strumpbyxor och leggings att inte en klister-rulle får väck håren? Bosse- du har något utöver det vanliga!
(null)

Lille gammelman, skrutt med hängöra och ärrig nos efter tiden som utekatt. Älskade plutt! Att dina hårstrån förföljer mig gör så har jag då ändå alltid dig med mig.


Fast Happy är inte oskyldig. Hon har både vita och grå strån men har en helt annan typ av päls. Bosse har rätt jämn mjuk päls medan Happy har två lager. Ett grovt överst och mjukt under. Hon har nog någon ras i sig, hon har den där trubbiga nosen. Bosse är vanlig huskatt.
(null)(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: