VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Godis för alla.

När jag varit på Willys Och köpt födelsedagspresent och sen kommer på, vem fasen var det till? Jag tvungen och SMS:a mamma vilken är det som fyller år och som vi ska fira.
Summa och lärdom:
Gott godis i fin ask kan alla få i present. Hade kvittat om det var min morbror eller om det var min syster eller mormor. Alla blir glada av choklad!
Och ett extra tillägg; att slå in paket är verkligen inte min grej. Bloggläsare kanske har sett att jag slog in någon julklapp med  kirurgtejp och faradagspresent i påsk-papper, men födelsedagspresenten idag var julpapper med vanlig tejp. Vet inte om presenten blev bättre för det var ju ändå julpapper. Men ingen kirurgtejp! Jag kanske skulle ha något snöre med? Och skriva något? Och inte använda upp hela tejprullen? En snöflinga kan ju tolkas lite hur som helst det är ju i alla fall inte jultomtar på, fnys.

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: