VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Äventyr eller prövning?

Det var en prövning att gå på samarkand- eller äventyr, det kanske låter bättre. Ser ju inget vidare så jag fick fråga mig fram i affärerna. Fast det gick fint. Blev dessa tightsen:
(null)
 Tyvärr hade den lotionen jag älskar utgått ur sortimentet så jag får hålla mig till biotherm. Dyr men bra!
Och sen då...? Handla allt på 45 minuter och en timme att fördriva tiden. Fastande. Enbart buljong och typ rödbetsjuice. Det var svårt att gå förbi alla väldoftande caféer och resturanger! Klarade det utan att bryta min fasta, vilket imponerar lite för mig själv.

När jag kom hem var Happy vääääldigt nära att direkt göra ett stort hål på nylontightsen, hon gick helt bananas! Jag "åt" 4 dl kokande vatten och en tärning grönsaksbuljong och katterna fick mat och friden la sig.
(null)


Nu är jag TRÖTT.
Peace
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: