VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ännu en!

Jahapp. Jag vaknar av en katt 07:10 28/2 och vet att jag ska hålla föreläsning ikväll. Lite sådär nervöst. Märker dessutom att jag har ont i halsen. Skruvar upp värmefilet, ger Happy och Bosse mat och tar mediciner. Öppnar mail och ser att en på universitetet mailat... hmmm? Fråga ställd om jag vill föreläsa där på måndag, 5/3 redan. Oooops. Oj det börjar rusa i huvudet🙊🙈🙉 men tackar ja.
Jösses, skickade in ansökan om F-skatt i går em och det behövs verkligen.


Jag vill inte inte mala på för mycket om mitt jobb och mina föreläsningar, för det är svårt att ge dem dess betydelse i text. Men det är stort, det är mycket, det tar mycket, och det är hela mitt liv att jobba. Det betyder så oerhört mycket att jag får vara Matilda, VildaMatilda  och att VildaMatilda är en resurs. Att Matilda kan vara någon man använder, inte en som han bara använder allting. Att jag Får möjlighet att använda mina jobbiga saker till något konstruktivt, positiv och att jag kan använda mitt liv till att göra mitt liv framåt bättre. Det låter kanske klichéartat men det betyder så här otroligt mycket för mig.

(null)


Peace
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anette
skriven :

Det skulle vara otroligt kul att höra dig föreläsa! Hoppas du kommer till Jönköping nån gång...

Svar: Du får be någon förening/ kommun i Jönköping att boka mig!
Matilda VildaMatilda Skog