VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Allt är inte bara taggtråd

Vilken måndagsmorgon som helst blir bättre av ett mejl från Kristin J! Jag råkade skriva "only for herpes" istället för "only for heroes" i ett mail förra veckan, och nu hon skrev att mina nya hjälpmedel"  ser riktigt herpes ut" när jag visade bild på mina nya älsklingar tangle. Vissa saker glömmer man aldrig och jag lär aldrig glömma min auto-korrektur.
Dagens första stora fniss!
Ny vecka nya tag eller hur heter det? . Jag har telefontid med läkare imorgon och då kommer jag ta upp mina ärliga tankar och funderingar och riktigt säga vad jag tycker, vilket inte är lent, silke och sammet. Snarare minusgrader i Jokkmokk, taggtråd och elchocker.


Jag anar vår!! Sol! Fast min granne och kattvakt Kjell skrev ett sms om att det är femton minusgrader. Att jag får vårkänslor ändå vet jag inte. Sol i närheten av Växjö är lika ovanligt som tät granskog i öknen.
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: