VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Affärsproblem?

Jag har tre olika visitkort som ser helt olika ut. Egentligen inte nöjd med något av dom, ja kanske ett, men där är inte min logga på. Så surfade in på företaget som trycker upp reklam och började leka. 😆 jag ville ha min logga med och då fanns det inte så mycket olika designtyper att välja mellan. Sen vill jag att mina visitkort ska SYNAS= färg.
 Grubblade över om jag skulle ha med adressen hit till bloggen. I vissa sammanhang känns blogginlägg från typ 2012 lite...... fel i stunden eller sällskapet. Men bloggen nämns ju när jag jobbar, så tog med den. I nödfall har jag visitkort hemma utan adress. Fast utan logga.
Well, så här blev det först:

(null)


Blev inte nöjd över att halva bilden i loggan är en vit duk, så klippte lite. Och sen... grönt kändes inte rätt..... och jag valde rosa! Med rosa baksida med min slogan och adress:

(null)


Iiiiiih väntar post!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: