VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Adhd rastlöshet

I samarbete mellan VildaMatilds o Only for Heroes 
 
 
Adhd behöver inte vara en överaktiv pojke på lågstadiet. Adhd är så mycket mer. Hos flickor i en del fall, blir inte adhd märkt förrän i puberteten. Och det vi tror är överaktivt innebär inte alltid någon som jämt hoppar, studsar och bråkar. Nix, jag vet med mig själv har det mest varit impulsivitet och mycket "plock". Mina händer var ofta igång med att plocka, pilla eller bara fladdra. Oftast med viss svårighet att fokusera längre stunder. När jag började med medicin för adhd:n blev jag helt plötsligt lite mer stilla. Fnätte och plockade inte lika mycket med grejer runt mig och på mig själv.
Plockandet och fnättandet finns kvar till viss del, och nu skriver jag inte för att bara göra reklam, utan jag vill tipsa om tangle, twiddle och OSM. Det får de mest rastlösa fingrar lugna och för många är fysisk aktivitet nödvändig för koncentration.
Läs artikel och vill du handla? Kod VM10 så blir favoriter 10% billigare 
 den här sidan om ni klickar
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: