VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Färdig.


Okej. nu är kvällens föreläsning på Attention gjort. Höll tidsramen, typ det enda jag var nöjd med... fick fin respons typ "stark resa" "så bra tips"intressant" mm men jag bara känner "jaha?" Jag drog min historia, (tråkig enligt mig, hisnande för andra) och vaknade till nånstans i patient perspektiv och söka vård vid npf. Just vård/npf/konkret var nytt för mig men hade behövt långt mer tid att tala. Jag hade nog tjugo PowerPoint sodor och hade kunnat tala i en timme om VARJE. Frustrerande att inte få nå fram helt.

(null)

Imorgon sätta mig med panik-insatt föreläsning på måndag på universitetet. Får göra en helt ny PowerPoint för fick mail för några timmar sedan att de ändrade tiden jag skulle prata och hur. Får väl bli liknande som i Stockholm.
Ärligt talat det är kul
Men vet inte om jag riktigt hänger med. Och just nu är jag rätt trött.