VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Femton år

Idag är det femton år sedan branden på rättspsyk i Växjö som berövade livet på Jessica (19 år) och Louise (16 år). Ingen av dom kriminell, men kvinnan som startade branden var dömd. (Och lever) 
Louise var bara ett barn, som sattes bland vuxna, många tungt kriminella. Det blev hennes slut. 
Jessica hade kämpat sig fri från skador och skulle skrivas ut på måndagen. Men lördagen före, två nätter före friheten blev hon tagen från jorden och lägenheten och jobbet blev aldrig använt som hon kämpat så för att nå.
Jag hade permission den natten men är fortfarande alltför påverkad för att glömma.
Detta får aldrig ske igen, men fortfarande hamnar unga människor på rättspsyk pga självskadebeteende och får sitta med tungt kriminella. 

Jessica och Louise 
-hoppas ni har det bra, ni finns för alltid med mig
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: