VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

det har varit kaos

Hur ska jag säga? Kaotiskt och total krasch och utmattning. Vård hit och dit. Alla hänvisar till Endokrin som i sin tur inte ens hör av sig till mig, trots jag först bett dom om om det och sedan mer och mer desperat försökt nå dom.
Jag vill inte bara skriva sjukdomar och det var några ej ogenomtänkta publiceringar på Facebook som jag sedan fick rensa i.  Det är inte det att jag står för vad jag känner, hur jag mår, och vad jag gör men allting lämpar sig inte för alla att veta, även om jag har en officiell Facebook och en privat Facebook. och så mitt företags sIda (sök på VildaMatilda)
 
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

har tänkt mycket på dig <3