VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Alltså..

Det känns som jag suttit av hela sommaren, i extrem hetta och ohälsa. Inget vettigt gjort, inget jobb, knappt inget socialt och ingen energi till att ta tag i saken. Fast nu börjar hösten klinga lite i mailkorgen. Lite "tillbaka från semester" "ska vi ses" "jobb" "studier" "hej!" Och det är skönt när aktiviteten kommer igång. Troligtvis börjar jag en ettårig kurs på distans plus då mitt företag. MHar velat fram och tillbaka, tanken var folkhögskola men det fungerar inte just nu.
 
 
Idag var det röntgen av lungorna och får samtal runt 16.
 
Bloggläsare - jag kan tänka mig att mitt liv verkar kaos och jag är dålig på att följa upp trådar jag startat. Så att fortsätta på gårdagens inlägg har jag tagit kontakt med vården. Inget resultat. Men miljoner tack för att ni orkar med karusellen!
Nu när höst, kurser och jobb drar igång och det blir vardag kan jag tänka mig att jag får bättre koll på livet. 😃
(null)
Peace
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: