VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Vill du veta?

När jag var på Lungmottagningen och de berättar att de vill göra bronkoskopi så frågade läkaren "tillåter du oss ta cellprover?"
"Ja, bara jag sover så får ni göra vad ni  vill."
Först tyckte jag frågan var märklig, varför frågar om sånt, i princip ingen i vården frågar mig om någonting. Men sen kom jag på; cellprover tar man när man misstänker allvarliga saker och det är inte alla som vill få svar på det. Kan det vara så? Att en del inte vill veta? Vill JAG veta? Frågan syns i ett annat ljus. Vissa vetskaper är man gärna utan.
(null)

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: