VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Värmande lista

Titta vilken underbar pepp-lista jag fick av Kristin, också känd som fossilKristin, en fantastisk medmänniska och grym att jobba med! Listan fick jag en deppig dag och leendet spred sig när jag läste vad Kristin skrivit och det är sånt här som får mig att fortsätta tro på mänskligheten. Listan hänger nu på hedersplatsen hemma; mitt på kylskåpet!
(null)
Jag vet inte om ni bloggläsare ser texten, men Kristin skrev bland annat modig, förlåtande, optimist, ögonöppnare, vänder på perspektiv , utvecklande, tydlig, glad, bollplank och reflekterande.
Tack!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: