VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Tårarna

Jag gråter inte speciellt ofta men blir lätt rörd. Har några svaga punkter
  • Amerikansk tv-serie där en hårt drabbad familj får ett nytt hem och när de får se sitt nya hus och alla grannar står ochjublar  och familjen bara säger "Oh my god!" Och gråter av glädje.
Då storbrölar jag. Så så så vackert, så fint alla grannar är glada, familjen glad och allt såndär snyft-inpackat snyggt och lyckligt som det bara är amerikansk tv som sänder.

  • Lucia. 
Bröööl så vackert, snyft snyft. Det är så vackert med lucia! Duktiga sångare, magisk stämning.= stora tårar nerför kinderna. Trots att det är på youtube och jag spelar det hela året. Ooouuuöö snyft så fint!

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: