VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Tänk annan känsla

När det mesta borde vara frid och fröjd och ändå något gnager. Jag har gått i DBT, jag har mina färdigheter och redskap. Använder mitt värmetäcke för att känna något annat. För att bli omsluten av värme och bara ligga stilla med mina katter på mig. Då går det slappna av lite. 
Jag vill tipsa om "annan känsla" vid tex ångest och oro. Ta en riktigt varm dusch- eller iskall. Då känner du garanterat annat än oron! Eller, som jag gör nu; gosa ner mig i sängen under värme. Det gör att inte bara ångest känns, det finns annat som känns också och då är inte ångest det enda du har. En annan sak kan vara att ta hand om sig själv. Fila fötterna, måla naglarna, , ha ett hemma-spa. Eller gör dig trött. Träna, använd kroppen fysiskt vid ångest. När det är som värst- gör så mycket armhävningar eller benböj tills du inte orkar ett enda till. Inte heller då är ångesten helt ensam i ditt sinne.
Så tänk- annan känsla än den du har. Eller ge ångesten en utmaning genom att blanda in saker i form av annat, så inte bara oro dominerar.

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: