VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Socialt samspel

Och så drar vardagen igångefter storhelg. Denna påsken har jag inte firat alls, om man inte räknar med grannen kjells present på fyra starkcider, fast dom är kvar.
Rätt konstigt, jag har enormt mycket social kontakt via nätet, då i text.sms, messenger, Facebook. Mitt arbete. Kan vara sysselsatt en hel dag i arbete och diskussioner och kontakt vänner och på kvällen känna att jag träffat jättemycket folk och min "sociala bit" av hjärnan är trött av all kommunikation . Men egentligen inte direkt träffat någon fysiskt. För mig är socialt inte enbart fysiska, talade möten, utan skrift och tal är likvärdiga. Så jag är rätt nöjd med det jag har. Jag respekterar människor om de inte står ut med att det är tyst men då ska jag respekteras över hur mitt sociala liv ser ut. Och visst- jag sitter inte isolerad och spelar hela nätterna. Nix, jag jobbar på dagarna och går utanför lägenheten när det behövs. Vänligen då låt mig tycka att distans text och fysisk verbal kontakt är lika betydelsefulla. De är olika och kompletterar varandra och jag tycker om bägge delarna på mina villkor.
Autism? Ja. 
(null)


Taggar: autism funkpol;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: