VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Så nervös!

Jag är så galet nervös inför föreläsningen på torsdag. Inför varenda föreläsning jag har hållit har jag varit så nervös att jag helst viljat skrika och springa därifrån med snabb puls, illamående och klump i magen. Dessutom blir jag alltid superkissnödic akut när jag är nervös. Och varje gång jag är nervös muttrar jag vad ger du dig in i Matilda? Gång på gång, lär du dig aldrig hur hemskt det är?!
Men efter jag blivit presenterad (då det är nära-dödenupplevelde) och två minuter in släpper det och jag kommer in o jobbet jag ska göra. Under en föreläsning är jag extremt fokuserad och glömmer allt annat. Tur det, annars hade jag tappat bort mig helt. När jag förklarar framgångsfaktorer går det inte fundera över vädret imorgon eller vart jag skulle på lördag.
Jaja nervös och hemskare lär det vara imorgon kväll, glad om jag kan somna
(null)

Att föreläsa för mig är lite som ett träningspass: man drar sig gör det
- men det är sällan man ångrar sig efteråt.
Hittills har jag inte ångrat en enda föreläsning, även om jag går igenom den och ger kritik. Det absolut viktigaste för mig är att fullgöra det jag tagit mig an.
Och hoppar jag på tåget 07:33 12/4 så är en milstolpe nådd
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: