VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Radio är grymt

Sveriges Radio är överlägsen! Jag tål inte radio med reklam. Det spelas musik i cirka tio minuter sen lika lång reklam. Reklam som jag inte tycker är särskilt etisk, tex all reklam om spel. Och det finns väldiga skäl till tv-licens! Tv-licensen betalar all fri, politiskt obunden radio och tv i Sverige, plus hela Utbildningsradion. Tv-licens är en förutsättning för ett fritt demokratiskt samhälle med fri journalistik. De som inte tycker de har tv eller menar att de aldrig kollar på tv och fräckt hoppar över räkningen vet inte vilken roll den spelar i deras liv.


Min rutin är att lyssna på ekot några gånger per dag. Typ, 06:00, luncheko, 16.45 och 23:00. Ofta lyssnar jag k efterhand. Appen är suverän! Det finns alltid något att lyssna på, både redan sända och direkt. Ett tips!
Så ser min mobil ut:
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: