VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Märklig situation

Jag ansökt om ledsagning upp till Stockholm hos min LSS- handläggare. Där står jag i beroendeställning till henne. Men sedan fick jag höra att den som bestämde var inbjuden till mässan där jag stod på programmet. Lite märklig situation. Först i beroendeställning och hjälpbehov som jag senare hamnar tvärt om i och utbildar LSS-handläggarens chef.
Men mitt liv är sådant, jag har ett väl avgränsat hjälpebehov men jag väljer att hålla det är litet och väldigt, väldigt isolerat från resten av mitt liv. Jag kan tillåta att jag har hjälpbehov, fast inte i hela  mitt liv och det är vid såna här tillfällen det blir lite konstigt (null) 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: