VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Låt mig få ha det gott nu

Bronkoskopi under narkos gick utmärkt! 👍 jag mår finfint och hoppade upp på uppvaket direkt. Sjuksköterskan försökte få mig att "ligga i alla fall tio minuter" men nix. De såg lite klumpar i lungan och tog cellprov jag får svaren på om några veckor.
Nu är jag hos föräldrarna, taggad för att gå vidare från sjukdomar. Sover hos föräldrarna i natt för du får inte sova ensam natten efter narkos. Mår bra.
Snart startar jag träning på wellness, det blir bara ljusare och varmare och jag mår bättre och har sökt utbildning och har många intressanta, spännande praktikplatser på gång. Behandlingen mot immunbristen har jag, mitt hem är kaos men jag har bestämt mig för att stanna i Alvesta. Jag trivs där jag bor, jag har arbete i Växjö kommun och då passar det inte bo där. Skönt att slippa jakten på lägenhet som ändå är omöjlig. Och -tjoho- fyller år imorgon! Inte kul som när jag var barn, men anledning till att träffa de jag tycker om.
Fick jättefin återkoppling från ledarna i mässan i Stockholm där jag föreläste, så sträcker på mig lite extra.
Låt mig få ha det gott nu en stund
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Amanda CL
skriven :

vad glad jag blir av att läsa att narkosen gick bra :D
kram

Svar: Jag var livrädd och berättade för narkosläkare om förra narkosen så de gav mig en annan sort nu 😃
VildaMatilda