Komma hem

När jag kom hem med värkande fötter som ville bli av med kängorna jag haft på sen 06:00 och så visar det sig att låset till porten kollapsat. Nyckelbrickan fungerade inte, hela displayen var död och jag blev rätt.... segt irriterad. Det gick inte ringa någon granne på den trasiga porttelefonen men som tur var har jag en grannes mobilnummer så han sprang ner och öppnade. Jag sprang uppför trapporna och jisses vilken befrielse det var att ta av skorna!
Nu ligger jag i sängen med två spinnande katter på mig och tänker att livet är riktigt gott ofta. Kan fortfarande inte smälta allt från Stockholm och det är ju så, att misstagen minns man. Den fina responsen jag får här på bloggen och instagram går rakt in i själen och värmer enormt.
Jag fullföljde det jag åtog mig. Wow. Hoppas på mer jobb runtom. Fick bara 45 minuter på mig och jag hade kunnat fylla två heldagar! Dock är det en konst att få ihop något som fångar publiken och få fram budskap utan att kunna gå in så nära ämnet och inte få utveckla tankar och resonemang.
Peace
(null)

#1 - - Anonym:

Du gjorde en fantastiskt fin föreläsning som väckte mycket känslor,tankar och frågor.Tack!!

Upp