VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Kläder och kaos

 söker ju lägenhet i Växjö, något som verkar omöjligt. Har en stått i bostadskö sen gymnasiet möjligtvis, men inte annars. Det finns en hel del privata, men med gigantiska köer Där med och de flesta använder kösystem. Någon väljer hyresgäster på annat sätt, det är väl där jag har chansen. En del får lägenheten som ser den först så ständig stress och surf.
Något som hade varit skönt vore egen tvättmaskin och torktumlare! Många lägenheter har det numera. Det är så jobbigt att hålla sig till tvättider. Fast framförallt -slippa släpa på tvätt i trappor! Tvättdagar har det varit nu i plask och jag har sån grym träningsvärk! Inte mycket till skåp och lådor har jag heller. Organiserat kaos. När jag gick igenom garderoben insåg jag att jag har, erhm,  rätta många klänningar. Fina att titta på men borde användas mycket mer. Så vill ni få idéer, inspiration och höra mig så finns jag som föreläsare!
(Klänning är jobbklädsel)
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: