Inte rösti!

Idag, eller tja ikväll om 18:00 en måndag räknas som kväll, ska jag ut och äta med bästa arbetskollegan fossil-Kristin. Hon har fyllt år och jag fyller snart, så hon föreslog ut och äta en kväll. Jepp! Sagt och gjort. 
Alvesta har ju inte direkt många ställen att äta på. Finns det klassiska, nån thai, nån pizzeria, nån vanlig resturang och nåt café . På hotellet serverar dom dagens och de kör krav, eko och helst småländskt på menyn. Sånt som jag avskyr. Alltså krav och eko är bäst, men rösti, stuvad potatis, raggmunkar, kroppkakor och crepes skriker jag på! nu ska vi dit på kvällen och det är väl två rätter att välja mellan. Dessutom jobbiga saker som trerätters. Tre rätter orkar jag INTE, brukar bara äta förrätt. Och så lite att välja bland? Kan man göra fisk med småländsk smak? Nu låter jag aningens pessimistisk men alla som har varit där på kvällen säger att det är fantastisk mat, så jag litar på dom. Sen har jag ju ett väldigt bra sällskap, det är det viktiga!
(Fast serverar dom rösti går jag hem)

(null)

familj/vänner/kärlek/hemmet/katt, vardagsliv | |
#1 - - Amanda CL:

Kul att det verkar ha gått bra i Sthlm! jag hade tänkt spana efter dig men min syster behövde lite pepp och uppmuntran så hann inte efter frisören :/

Upp