VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Hej böcker!

Legimus imponerar! Det är ju som jag skrivit, bibliotekets app med alla inlästa böcker.
Jag har lite svårt att lyssna på ljudböcker. Läsa har varit min passion sen jag var fem år och läste på vad som stod på mjölkpaket. Det var så jag lärde mig bokstäver- ville veta vad de där krumelurerna betydde. Bokstav för bokstav fastnade i huvudet. Sen har jag älskat att läsa och läst mycket. Som van läsare behöver du inte läsa exakt varenda litet ord för att förstå, du förstår texten ändå. Jag läste mer en mening i taget, än ett ord. Men så blev synen sämre och bokstäver hoppiga och suddiga. Ljudböcker är alternativ och min koncentration och mitt riktiga sätt att läsa är inte van vid alla ord som ska med, så upplevelsen är inte jublande. 
I Legimus testade jag lite och upptäckte att den inlästa boken fanns med! Med text jag kunde hänga med i, den är utformad för sysnskadade💕. Så nu kan jag välja om jag vill lyssna eller läsa, och kan växla. Både text och tal i en app som dessutom är gratis! 


(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: