VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Gym jösses

Hihi jag har tagit mig an saker jag inte riktigt reder ut. Dom har ett gym här i Alvesta, rätt nära mig. Svindyrt och jag är jämt sjuk= har aldrig börjat. Det finns det faktumet att VildaMatilda älskar rörelse tilll musik. Att glädjen under ett sånt pass är max och underbara känslan av att ha använt sin kropp är bland det bästa VildaMatilda vet.
Så, gymet hade tävling om att vinna medlemskap och jag liksom, vatusan, jag vinner ändå aldrig något, och skrev några rader. 
Det visade sig att jag hade vunnit värdecheckar på gymet och -hjälp- ska dit imorgon 11:30 på, som dom sa, personlig visnnng. Gulp! Vad har jag gjort nu??!!!Känner att jag måste posta en bild på mig i träningskläder. En gammal.
(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: