VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Fast i en sjuk kropp

Försöker förbereda mig mentalt över det faktum att jag ska till ett träningscenter. Och då kanske göra någon plan. Vet inte hur jag peppar på bästa sätt, satt och kollade träningskläder på rea och blev minsann ganska sugen på att börja träna igen! Måste kolla upp med vården hur det ligger till med träning. Nu är jag sjuk och då blir det naturligtvis inte MEN när kan jag räknas vara såpass frisk att träning är okej? Och jaaaaa "ingen har dött av en kort rask promenad" JAG VET men det är inte promenader jag vill! Vi pratar gruppträning och styrketräning nu, all in. Nej, juSt nu har jag inte lungorna med mig heller och jag känner mig så galet frustrerad över att sitta fast i en sjuk kropp!!! Jag hatar det rent ut sagt!! Det är så MYCKET jag vill, men stoppas. Det kvittar hur mycket jag än vill, önskar och drömmer, min kropp är ett fallfärdigt hus som hindrar mig från att leva det livet jag vill leva. Jag sitter i ett fängelse. Tänk om jag hade kunnat gå på crossfit eller Tabata, kört skiten ur mig under hög musik och peppande ledare, svettig och full av glädje. Den sköna tröttheten efter. 
Jag vill inte bli bitter men ibland är det så jag nästan nuddar det när jag hela tiden blir stoppad. Jag vill må bättre!!!!!
(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: