VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Enkel vård

Jag är oändligt mycket tacksam över att jag fått vissa fasta kontakter på sjukhusets kliniker. Istället för att ringa okänd, ringa ett annat nummer, sen förklara bakgrund i tio minuter, berätta symptom specifikt i fem, tala i femton minuter vad som är fel och i tjugo få fram vad jag vill och önskar och tre minuter till att få dom att prata med läkare, så har jag nu systrarna på infektion, Elisabeth på Kirurgen och en kontakt på lungmott. De VET vilka sjukdomar och symptom som är kopplade till deras område, vad symptomen innebär och medför och vad man kan göra eller hur de ska prata med läkare. 
Det innebär en smidig vårdprocess som gör mig ganska trygg och jag tror den typen av vård är effektiv för att det inte blandas in så mycket olika folk och beslutsvägar och kommunikation går då snabbare och enklare. 
(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: