VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Det är ju fantastiskt!

Omnämnande tangleInte nog med att tangles ger lugn, fokus, koncentration och avslappning;
Nästan alla mina senor och nerver till fingrarna har gått av och sen sytts ihop halvdant. Jag skadade ju mig själv. Då opereras man inte på handkirurgen i Malmö vilket du skulle fått vi skada på senor och nerver. Nix, jag pusslades ihop av oengagerade ortopeder och resultatet blev ju därefter. Jag har dålig känsel, på vissa fingrar ingen alls. Kan inte använda alla fingrarna och har dålig motorik.
Men nu när jag har min tangle går fingrarna för sig själva och rör sig, samarbetar, blir snabbare och känsliga met klart mycket bättre motorik. En oväntad glädjande effekt!

Taggar: npf, tangle, tangletherapy;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: