VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Börjar närma sig nu

Jag ställde klockan på 05:00 idag för att jag lättare ska kunna somna ikväll och ska upp den tiden imorgon. (Jösses vilken framförhållning!) sen ringer klockan en gång i halvtimmen och jag hade stängt av klockan i sömnen både 05:00 och 05:30 när den ringde vid sex och jag såg det fick jag panik och trodde mamma skulle hämta mig om tre kvart för att åka tåg till huvudstaden! Jisses vilken fart jag fick, tills jag insåg att det är IMORGON jag åker. Fy fasen vad rädd jag var!

Gick igenom hela PowerPointen nu på morgonen och det är väl inte så bra reklam men... min historia tråkar ut mig. Jag har bara levt ett liv (vad jag vet i skrivande stund) och allt det där har ju varit mitt liv och jag är ju van och vet inget annat. Så- gäsp på barndom. Tyvärr måste den ju med för att åhörarna får en grund till vuxenlivet.

Ärligt talat är jag inte jättenervös. Målmedveten -ja. Men inte plågsamt nervös. Ser fram emot det med pirr. Är förberedd och gjort det jag ska, sen är det bara hoppas på tur och välgång. Ikväll när jag ska sova är det nog annorlunda. Om kvällarna kommer grubbel och oro. Det är därför som jag alltid vill somna tidigt. inget positivt händer under mina kvällar!

(null)

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: