VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Bästa madrassen

(null)

Nya madrassen var hejdlöst spännande att prova. Det är en sån riktig ortopedisk (svindyr) madrass och jag har vara haft en billig i skumgummi... men ont i kropp och trycksår som resultat. Jag vänder mig väldigt lite om nätterna och ju bättre jag sover, ju mindre vänder jag mig. Tror jag brukar vända mig runt 3-5  gånger. Hörde att en del vänder sig upp till 60 gånger (!) När jag varit inlagd och inte vänt mig har det oroat personalen som trott jag varit medvetslös.
Nåja ny madrass. Tio poäng av tio möjliga! Låg i exakt samma ställning jag somnade i, utan ont i rygg och höfter. Madrassen formade sig PERFEKT och bar jättebra. Så otroligt nöj! Nu får min skruttiga kropp lite ro om nätterna. Jag vill redan gå och lägga mig igen!
Miljoner tack till mamma och pappa för presenten! 💗
(null)Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: