VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Ångrar inte alls

En person, Claudia frågade mig nyss:
-ångrar du operationen?
Nej. Är mitt tydliga svar. Dels, gjort är gjort och ångrar jag något jag inte kan ändra på är jag rädd att jag skulle bli bitter.
 Och nej. Jag fick uppleva viktresan, att gå från kraftig övervikt till en kropp som mådde bra. Sommaren -14 var jag pigg, frisk, levande. Mina ben orkade helt plötsligt bära kroppen som tidigare varit så tung. Livet lekte, jag vågade gå med rak rygg och hade inte något särskilt att dölja. Jag trivdes, var stolt, tränade, var social- vågade vara med. Hade jag inte gjort operationen hade jag aldrig fått uppleva hur det är att vara normalviktig, frisk och stark.
Så nej. Jag ångrar inte operationen. Fast det gick som det gick.
(null)


Taggar: Gastricbypass, Gastricbypass, psynligt;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: