VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Älskade kök

(null)

Jag fick hjälp i köket idag, och köket är i särklass det mest använda rummet hemma.  Och sovrummet. Jag är aldrig i vardagsrummet och ska jag in i datorrummet är det bara för att hämta något. I jobbar gör jag antingen i köket eller sovrummet.
Älskar mitt lilla röriga kök, med loppisfynd köksbord 1940-tal. Kökssoffan, 65 år gammal, ett arv från mormor och morfar som fick den som nygifta, sen stod den i mitt barndomshem och nu i min trea. Färger, mönster. Ljusgröna skira gardiner med stora blommor på, inlöp nyligen från nätet. Klätt kökssoffan med tyg från fyndet på Ikea. Tre köksstolar, också loppis. Kuddar jag hittat och klätt. En gammal keramikskål jag ärvt. En röra av kattgrejer, kläder, jobbgrejer, väskor och sånt "som bara är" där. Oputsade fönster och lite stökigt organiserat. Älskar det!


(null)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: