Trist besked

Jag fick besled om att den senaste lunginflammationen som jag hade i juli inte läkt än och att det är förändringar och förtätning på den lungan.  Vid lunginflammationer som är knepiga brukar man röntgas efter 6-8 veckor och så gjordes jag. Detta kommer följas upp mera. Sen... förändringar? Katastrof? Förtätning?


Nöhä. Så då var det där med mitt sååååå efterlängtade gym och pt framskjutet till jag vet mer. Ingen hård träning,  sa sjukhuset.

Sen hård träning och hård träning- det är ju relativt. För en som ALDRIG tränat är en rask promenad på tjugo minuter tufft. För en del är 45 min cirkelfys eller en halvmil intervallträning dödande jobbigt.  För en som är vältränad räknas ett marathon som hård fysisk ansträngning. Så vad gäller mig?? 
Nu blev jag besviken och tjurig! Jag tänker INTE lägga av med den träningen jag kör just nu. Ok. Kanske inte försöka öka så kraftigt, men jag tänker INTE minska! Lungorna har inte hängt med, det har jag känt och har undrat nu senaste veckorna om jag inte borde ha kommit upp bättre i flås, om en tänker på hur jag tränar. Svaret fick jag.

Idag är jag dessutom förkyld. Har ändå funderingar på att ge mig ut, just för att jag egentligen inte vet skillnad mellan "rask promenad" och "träning". En rask promenad kan få upp puls rejält och vara ordentligt krävande. Det kan ju verkligen räknas som träning. Hur vet en sånt? Vart går gränsen?


Mina skor ropar

Hej! Vi vill ut!
#1 - - Anette:

Vad trist! Men du bör nog ta det lite försiktigt...

Upp