VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Torsdag va?

Jag hänger inte riktigt med i Bosses och happys resonemang om att jag är attraktiv mat-maskin vid 05.00. De, särskilt Happy, berättar att hon DÖR om inte jag kliver upp. Jag dötrist som individ vid 08.00 då de går och lägger sig efter att ha ätit och lekt och därmed utnyttjat de resurser de tycker jag har då. Bosse tycker jag kan vara intressant att diskutera med vid lunchtid. Särskilt om jag inte har tid. Jag ses som lektant vid 15.00 när happy stiger upp, potentiell mys och gosmänniska vid 18.00, då de ska vara på mig. Sen är jag aktiveringsleksak när jag lägger mig runt 21.00 och dansbanegolv och boxningsring vid 04.00. Rutiner?tänkte publicera två foton på min nya älskling; rosa Kashmirponcho! Passar till allt. Har grå sedan tidigare i samma märke.  Poncho är definitivt mitt favoritplagg! Nu blev inte bilderna så bra, men ta en titt!


Imorgon bär det av till sjukhuset. Endokrinmottagningen kallade mig för några månader sedan. Vad de vill vet jag inte, men jag lämnade prover för någon vecka sedan inför besöket.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: