VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Talar tydligt språk

En slösurfning just nyss talade så tydligt. Jag satt och scrollade ner på sociala medier och flera annonser dök upp. "Shrink your belly"  fixa armarna, ät mindre, tighta till dina ben... summa; du duger inte som du är och vi tjänar pengar på din dåliga självkänsla. 

Några skärmavbilder som jag tog:

Reklamen tyckte jag skulle bli smal på sex veckor och talade sitt tydliga språk. För några år sedan hade jag säkert klickar några gånger på reklamen, för visst låter de perfekta?

sen talade de sociala medierna tydligt och klart. Nästa reklam var för den nya boken

"Ibland mår jag inte så bra" om en ung kvinna med ångest och dåligt psykiskt mående. Nej. Vem mår bra av ett sånt flöde i sociala medier? De berättar själva sin logik i att först berätta att en inte duger och sedan som svar, ge reklam åt en viktig bok om press, ångest, oro och skam. Behöver inte vara mer tydligt.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 norrbotten emma
skriven :

ha en toppen dag
kram