VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Min syn vill jag ha

Det har hänt någonting med mina ögon under natten. Synen har försämrats kraftigt. Jag kan liksom inte ställa om från närseende till lite längre seende, kan inte fokusera alls och allting är jätte konstigt och ögonen bara hoppar och darrar och flimrar. 

Jag vet att detta kommer, men jag vill inte just nu! Hör du det i kroppen, det passar inte att hålla på strula och bli blind nu!
Skitlätt verkligen att försöka vara glad. Jag som kämpat som en idiot för självständighet och oberoende, kommer behöva personlig assistans och inte klara mig själv. Alltså allvarligt jag vill bara skrika och svära men jag gör inte det. Jag vet inte vad jag ska skriva, det gör så ont!


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: