VildaMatilda

Välkommen hem till mig! VildaMatilda, i Alvesta men är Socialentreprenör överallt med motto: Min historia förändrar framtiden. Som skapare av bloggen är tanken att bjuda på glimtar i mitt liv, som en fika vid mitt köksbord, vänner emellan. Med respekt därefter. Glimtarna kan göras större, så tveka inte att höra av dig! Föreningen, handledning, skolan, allmänheten, arbetsgruppen, familjer, inspiration, ATP.. .Anonyma kommentarer tas ej omhand. För kontakt med mig, om du är intresserad av vad jag har att erbjuda som influencer? vildamatildasjobb@gmail.com

Lördag 23/9

Åkte in till sjukhuset igår. Det tog emot, men jag kände att jAg mår så dåligt att jag inte bör barmar hemma.

Röntgades och lämnade prover och efter sex timmar på akuten kom jag till akutvårdsavdelningen, ava. Har förmodligen ett tarmvred som kommer och går men ingen läkare har pratat med mig efter röntgen.
Ska flyttas upp till avd 34 nu idag. Jag trodde jag skulle hem...?
Det kommer hemska attacker av smärta och illamående. Sådär så svetten rinner, pulsen slår och jag bara vill krypa ur kroppen. Det kan komma närsomhelst utan förvarning. Får medicin.

Syresätter mig inte helt godkänt och trycket är lågt. Ibland är det på gränsen till extra syrgas. Något jag  förr aldrig haft problem med men senaste lungröntgen var inte bra.

Det bästa idag var när vännen Magdalena kom förbi på besök

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Isabell Hedberg
skriven :

Men din stackare! Krya på dig alltså!
Kram